FutureStarr

De Reddit -ervaring voor Android (2022-2023)

De Reddit -ervaring voor Android (2022-2023)

blog_img

De Reddit -ervaring voor Android

De geschiedenis van de Reddit begon met een versie van begin 2007, die in Grahams Lisp verscheet. Destijds konden gebruikers berichten upvote en downvote. Deze momentopname toont de cultuur van de site op zijn vroegste dagen, toen complottheorieën en sterke meningen de norm waren. Onder deze waren Huffmans -posten over de huidige Amerikaanse presidentsverkiezingen. Desalniettemin zou de cultuur van Reddit niet lang duren.

Wanneer u zich abonneert op een subreddit, breidt de startpagina uit om alle subreddits op te nemen waaraan u hebt geabonneerd. U kunt op elke Subreddit -naam klikken om te bladeren. Elke subreddit bevat berichten die zijn geregeld door UP -stemmen. Hoe meer stemmen een post heeft, hoe hoger het op de startpagina zal verschijnen. Als u zich bijvoorbeeld abonneert op de LifepRotips van Subreddit, ziet u eerst de meest recente berichten. Als u zich abonneert op deze subreddit, vindt u berichten gerangschikt door hoe vaak ze zijn opgevoerd.

Elke subreddit heeft een ander onderwerp, aangegeven door A /R in de URL. Een subreddit fungeert als een afzonderlijk forum voor een specifiek onderwerp en wordt beheerst door een moderator. De moderator van de subreddit bepaalt hoe deze te gebruiken en welk type inhoud deze op zijn pagina's toestaat. U kunt door subreddits per onderwerp bladeren en abonneren om meldingen van nieuwe berichten te ontvangen.

Hoewel het verleidelijk is om lid te worden van een community die er een beetje verwarrend uitziet, zullen toegewijde Reddit -gebruikers vaak lid worden van deze gemeenschappen voor het gebabbel. Ze zijn meer geïnteresseerd in de discussies dan in de inhoud. Een grappige link wordt secundair aan de geestige discussie tussen andere gebruikers. Veel gesprekken zijn zelfreferentieel voor onderwerpen van de geschiedenis van Reddit of obscure memes. Subreddits zijn nichecommunities. Sommigen van hen trekken elke maand miljoenen bezoekers aan, terwijl anderen worden bezocht door een selecte groep loyale volgers.

In de afgelopen jaren hebben we een merkbare toename van het aantal Reddit -moderators gezien. Deze personen geven hun tijd aan om van deze gemeenschappen een betere plek te maken om te zijn. Hoewel hun werk belangrijk is, wordt het bekritiseerd omdat de meeste Reddit -gebruikers het niet eens zijn met hun beleid. Desalniettemin spelen deze vrijwilligers een essentiële rol om de gemeenschappen veilig te houden. Dit is geen nieuw probleem. Maar er zijn een paar dingen die gebruikers moeten weten over moderators.

Een moderator op Reddit heeft bijna onbeperkte krachten. Sommige van hun bevoegdheden zijn onder meer het exclusief maken van bepaalde subreddits alleen voor uitnodiging. Anderen helpen de invloed van geautomatiseerde boekingsalgoritmen te beperken. Ze kunnen ook berichten matigen door inhoud te reguleren en berichten te verwijderen die schadelijk zijn voor de gemeenschap. Het is echter erg moeilijk om een moderator uit een subreddit te verwijderen, omdat de regels en het beleid van de site het onmogelijk maken om dit te doen.

De hoeveelheid moderatorarbeid is grotendeels onzichtbaar voor gebruikers, en het is belangrijk op te merken dat het aantal berichten van moderators niet correleert met de grootte van de subreddit. Een groter aantal berichten betekent een grotere werklast voor moderators. Moderators verhogen echter niet noodzakelijkerwijs hun werklast per post. Hoe groter de subreddit, hoe meer werkmoderators moeten doen.

Onder de apps die beschikbaar zijn op de Reddit -site, heeft Relay de Reddit -ervaring voor Android genageld. Met een gebaar gebaseerd navigatiesysteem kunt u links vegen op een bericht om toegang te krijgen tot het commentaargedeelte of naar rechts te vegen voor het delen en antwoorden. Het bevat ook een rijke teksteditor voor het schrijven van reacties zonder te hoeven overschakelen naar uw bureaublad. Er zijn ook andere functies, waaronder het blokkeren van gebruikers en het aanpassen van uw uiterlijk en gevoel.

Reddit, een populaire nieuwssite, is een geweldige plek geweest om onderwerpen te posten en met gebruikers te communiceren. Het is vergelijkbaar met Facebook, maar veel meer open. De sites -gebruikers bieden ook nuttige informatie. Daarom hebben veel ontwikkelaars van mobiele applicaties tijd besteed aan het onderzoeken en bouwen van tools voor Reddit. Hier zijn enkele van de meest populaire toepassingen. En als je een gewone Reddit -gebruiker bent, hier is een die je zal helpen de nieuwste trends in de community bij te houden.

Apollo: Een van de beste functies van deze app is de Markdown -editor. Het maakt het gemakkelijk om tekst op te maken zonder ze op welke manier dan ook op te formatteren. Het ondersteunt inline afbeelding en albumuploads. Het heeft ook een jumpbalk, bliksemsnelle autocomplete en voorkeur, zodat je gemakkelijk tussen subreddits kunt springen. Deze app is ook gratis en heeft een fatsoenlijk themasysteem. Het heeft echter zijn tekortkomingen.

Redactiebeleid

Het nieuwe redactionele beleid voor Reddit is een controversieel onderwerp geweest bij sommige gebruikers. Hoewel dit beleid bij sommige gebruikers niet populair is, hebben ze een doel. Over het algemeen zijn de veranderingen zinvol voor de site als geheel. De veranderingen zullen kwetsbare gebruikers beschermen en tegelijkertijd een betere omgeving creëren. Ze benadrukken echter ook enkele van de uitdagingen die voor vrije meningsuiting worden geconfronteerd. Hier zijn enkele richtlijnen om te volgen bij het bijdragen aan Reddit.

Display -advertenties

U kunt display -advertenties op Reddit gebruiken om specifieke demografie en gemeenschappen te bereiken. U moet echter veel plannen voordat u Reddit gebruikt om te adverteren. U kunt ook subreddits gebruiken en bepaalde demografie richten om uw resultaten te maximaliseren. Het is een goed idee om de verschillende subreddits te bekijken voordat je beslist over je doelgroep. Naast het weergeven van advertenties over specifieke onderwerpen, moet u ook aandacht besteden aan de toon van de discussie.

De advertentie -eenheid die u kiest, moet boeiend en relevant zijn voor uw publiek. Een boeiende titel en carrosserie zijn essentieel om uw bericht te laten opvallen. U kunt ook een link of video toevoegen. Zorg ervoor dat uw oproep tot actie de gewenste actie overbrengt. U kunt ook opmerkingen in uw bericht toestaan, hoewel dit riskant kan zijn. Gebruikers kunnen negatieve feedback plaatsen over uw merk of advertentie, wat schadelijk kan zijn. Vergeet niet dat Reddit -gebruikers erg sceptisch zijn over adverteerders.

Nadat u uw account hebt ingesteld bij Reddit -advertenties, is de volgende stap het indienen van uw campagne. Nadat u uw AS hebt ingediend, kan het tot 48 uur duren voor goedkeuring. U kunt er ook voor kiezen om het continu te laten draaien vanaf het moment dat u het indient of een specifieke start- en einddatum instelt. Zorg ervoor dat u de dag en tijd kiest die u wilt dat uw advertentie op Reddit verschijnt, zodat u zich op de juiste doelgroep kunt richten.

Sitestructuur

Hoe Reddit Web API's te gebruiken met Reddit

Als je niet van Reddit hebt gehoord, mis je een uitstekend sociaal nieuws- en contentclassesite. Met Reddit kunnen haar gebruikers inhoud indienen voor publicatie op de site, inclusief links, tekstberichten, afbeeldingen, video's en meer. Gebruikers kunnen vervolgens op hun favoriete items stemmen door op de duim omhoog of omlaag knoppen te klikken, wat aangeeft hoe ze zich voelen. Hierdoor kunnen anderen de inhoud zien en beslissen of deze het waard is om te worden gepubliceerd.

Log in met Google

Het succes van aanmelden met Google op Reddit Web kan worden toegeschreven aan zijn eenvoud en beveiliging. Hoewel deze aanpak registratiewrijving vermindert, valideert de service ook e -mailadressen van gebruikers, waardoor Reddit gebruikersvoorkeuren kan behouden. Reddit profiteerde ook van de inlogfunctie One-Tap, die gebruikers eraan herinnert zich aan te melden na het uitloggen. Het is vermeldenswaard dat de service vorig jaar pas is gelanceerd, maar het is al op grote schaal aangenomen.

In de tussentijd heeft Reddit ook een link toegevoegd om uw Apple -account of Google -account te gebruiken om zich aan te melden bij de website. Met deze optie kunnen Reddit -gebruikers zich aanmelden met hun Apple- of Google -accounts zonder hun gebruikersnaam en wachtwoord handmatig in te voeren. Gebruikers kunnen de pagina met accountinstellingen bezoeken om hun bestaande Reddit -accounts te koppelen aan hun Apple- of Google -accounts. Na het inloggen wordt de inlogpagina gekoppeld aan hun accounts.

Klik vervolgens op de knop Aanmelden onder het veld Wachtwoord. Het aanmeldingsformulier vraagt om een e-mailadres en wachtwoord. Kies een wachtwoord van ten minste zes tekens, omdat dit wordt gebruikt om in te loggen. Voer uw gebruikersnaam in het volgende vak in. Dit wordt uw weergavenaam onder alle berichten en opmerkingen. U kunt deze gebruikersnaam ook als uw aanmeldnaam later gebruiken. Als je klaar bent, klik je op de IM Not a Robot -box om te bevestigen dat je een mens bent en geen robot.

Eén tik

Google Identity Services is het basisproduct dat door Reddit wordt gebruikt om één tik in te schakelen, wat een snelle, veilige en handige inlogervaring is. Het bedrijf heeft een goed gedocumenteerd proces en brede acceptatie in de industrie. Log in met Google is geïmplementeerd in Reddit om de wrijving van de registratie voor nieuwe gebruikers te verminderen en referenties te valideren. Met één tik worden gebruikers eraan herinnerd om in te melden wanneer ze uitloggen. Gebruikers worden ook herinnerd om zich aan te melden wanneer ze zich voor het eerst uitmelden, waardoor het gemakkelijker wordt om gebruikersvoorkeuren te behouden.

Gebruikers kunnen deze prompts ook omzeilen met behulp van de incognito -modus. Deze modus is alleen beschikbaar voor de Reddit -app en niet de Reddit -webversie. U kunt het inschakelen door het profielpictogram te selecteren en vervolgens update te selecteren. Van daaruit kunt u de optie kiezen om alles bij te werken. Nadat de update is voltooid, tikt u op Opslaan. Uw wijzigingen worden opgeslagen. Nadat u zich hebt aangemeld, kunt u Reddit Web bezoeken.

Als u problemen met internetverbinding ondervindt, is het een goed idee om uw apparaat opnieuw te starten. Als alternatief kan het opnieuw opstarten van de app het probleem oplossen. Als u geen verbinding kunt maken met het web, controleer dan uw verbinding en start uw router opnieuw op. Soms is het signaal te zwak of vlekkerig om de site te laden. Om het signaal te verbeteren, probeer je dichter bij je router te komen, je draadloze verbinding te wijzigen of verbinding te maken met mobiele gegevens. Als het probleem aanhoudt, probeer dan uw verbinding te wijzigen.

Rechten

Praw is een python wrapper voor de Reddit API. Met deze API kunt u bots bouwen, de site schrapen en meer. Bespreek goed hoe je kunt authenticeren, populaire berichten kunt krijgen en reacties kunt extraheren. Maar wat doet Praw precies? En kun je het gebruiken met Reddit? Laten we dat van dichterbij bekijken. Kijk goed naar enkele veel voorkomende gebruiksscenario's en de PRAW API.

De API legt meerdere soorten objecten bloot, waaronder morecomments. De eerste vertegenwoordigt lading meer opmerkingen, terwijl de laatste vertegenwoordigt doorgaan met deze thread. In beide gevallen biedt PRAW methoden voor het toevoegen en verwijderen van moreken. De onderstaande code herhaalt bijvoorbeeld over de opmerkingen op het hoogste niveau. De uitgang is hieronder te zien. Als u wilt bijdragen aan tekenen, overweeg dan bij te dragen aan het project!

Wanneer u PRAW op Reddit gebruikt, wilt u ervoor zorgen dat uw URL geen extra parameters bevat. De URL -parameter moet een base36 -string zijn, dus het is een string zonder voorvoegsel. Nadat u uw indieningsobject hebt gebouwd, wilt u ervoor zorgen dat u de juiste soort parameters voor elk veld gebruikt. U kunt de place_holder gebruiken, het laatste item dat is opgeleverd, om de meest relevante opmerkingen te krijgen. Mogelijk moet u echter de afbeeldingenmodus wijzigen in RGBA, dus zorg ervoor dat u de juiste waarde voor deze parameter gebruikt. Vervolgens kunt u een subreddit maken.

Als u op zoek bent naar specifieke informatie of gemeenschappen op internet, is subreddits op Reddit mogelijk de juiste keuze. Deze gemeenschappen behandelen bijna elk onderwerp onder de zon, van sport tot nieuws en alles daartussenin. U kunt bijvoorbeeld een subreddit maken die is gewijd aan photoshopping -foto's of extern werk. Je kunt er ook een maken die is gewijd aan je favoriete spel of app. Er zijn letterlijk duizenden verschillende onderwerpen die u in een subreddit kunt bespreken, dus u vindt er zeker een die betrekking heeft op uw behoeften.

Xia Sui Has Been Pacified by d Reddit

d reddit

Xia Sui has been pacified by d reddit, but is she really a "DM" girl? What does DM;HS mean? DM;RS, RD, XM--they are all DM, but Xia Sui isn't one of them. DM;HS stands for Doesn't Matter, Had Sex. And RD stands for Doesn't Matter, Retard.

Xia Sui pacified by d reddit

The peace talks at Dali, Yunnan, and Sichuan will pave the way for a more accessible road. Li Jingda, the current chief of the Li clan, is a skilled politician. The current chief of the Li clan has been a good political leader for ten years. The recent Dali peace talks are an attempt to maintain the power of Li Jingda.

DM;HS = Doesnt Matter, Had Sex

The abbreviation DM;HS stands for "Doesn't Matter, Had Sex." If you want to shorten the phrase, it's DMHS. Longhand, DMHS stands for "Doesn't Matter, Had Sex."

DM;RD = Doesnt Matter, Retard

The campaign DM;RD stands for "Doesnt Matter, Retard on RedDit," a hashtag that has gained popularity on the social networking site. The goal of the campaign is to end the overuse of the word retard. The word is often used to exaggerate the situation. But if you're like most people, you're probably not aware of the negative connotations of the word.

How to Open Reddit

open reddit

If you are having trouble opening Reddit, try restarting your computer. It may be that your internet connection is causing the problem. If you are unable to open the website, you may want to try restarting your Wi-Fi connection or mobile data plan. Check your connection by opening another website. If the problem still persists, try logging into Reddit and try again. Once you are able to open Reddit, it is time to start posting!

Logging into your Reddit account

If you're tired of having to log into your Reddit account multiple times, you may be wondering if you can use a third-party application to do it for you. If so, you can check out Shift, which is software for managing your accounts. It is available for Windows, Linux, and Mac. Download the software from the Shift website and it will open automatically. You can then follow the tutorials to configure your accounts. To add an account, click the '+' button next to the email address.

If you are experiencing problems logging into your Reddit account, contact the Reddit administrators. They will be able to provide additional support and help. You can contact them directly through their contact form if you need to. They can help you get started! However, you must keep in mind that the administrator of the website will not be able to give you support over the phone. You can contact them via email if you need further assistance.

Once you've created a Reddit account, you'll be automatically subscribed to default subreddits. The top posts of these subreddits appear on the main page. You can edit these subscriptions in the dashboard, so they fit your preferences. For example, a local subreddit will show posts about events happening in your area, while a subreddit dedicated to your expertise will populate your main page with relevant posts.

You can also set privacy settings on your Reddit account. The first option is to set a general email address, such as "nobody@myreddit account". The second option is to specify the type of content you'd like to see, such as photos and videos. The third option is to select the categories that you'd like to see, and then click on those topics. When you're finished, you'll have access to your profile settings and can even block certain users.

If the first option doesn't work, check out the PC Repair and Optimizer Tool, which is available for Windows 10, XP, and Vista. These tools will help you find and repair all of your system's issues. To login to your Reddit account, simply use your browser's search bar and enter your login information. Alternatively, you can open the website in a web browser and use the sign-in button on the sidebar.

Searching a subreddit

To narrow your search results to a specific subreddit, use the advanced search operators on Reddit. These search operators can be used together or in parentheses to narrow down the millions of posts. Note that these operators behave differently in the new design than they did in the old one. For example, a search with the "title" operator will only show posts with a title that matches the query. In contrast, a search with the "author" operator will only show posts by a specific user.

When using search filters, you can also exclude certain subreddits by setting the category to mature or custom. Alternatively, you can select a subreddit by using the search bar and enter your term in the box. The most common reason for the rejection is the mature audience tag. Make sure you disable your ad blocker before searching a subreddit. After enabling the filters, you can search a subreddit.

Once you've chosen a specific subreddit, use the search bar to enter your search term. To search an entire subreddit, you can either type the name of the subreddit into the search bar or use a dropdown menu. The search results will be listed by the subreddit name. You can also search within a subreddit using the mobile app. Simply click the search bar at the top of the app and enter your search term.

When searching a subreddit on Reddit, try using keywords instead of phrases. These will help you refine your search and narrow down the results to a more specific subreddit. The key to finding specific content on Reddit is knowing how to manipulate the search engine and search within it. Use these tips and you will be well on your way to making the most of Reddit.

Making a post

To make a post on an open Reddit, first you must navigate to the subreddit you want to join. You can choose to create a post by typing the topic's name in the search box or by typing the keyword "finance" without quotes. Once you've found the right subreddit, click the "Post" button. Next, you need to type in the title and content for your post. Finally, you should select any media or tags you want to include in your post.

After you've selected the subreddit, you need to upload a picture. To upload a picture, click on the "Submit a New Link" button on the right side of the screen. A drop-down menu will appear showing you other subreddits with similar names. Click on one of them and then upload a picture of the item. Once you've uploaded the picture, your post is ready to be shared!

When making a post on Reddit, remember that headers are different for every subreddit. You want to make sure you're following the rules of each subreddit, as breaking the rules could result in your post being removed or banned. Regardless of the subject you want to write about, images and links are great tools for conveying ideas and directing viewers to the content. Once your post is published, you'll earn karma, which is a measure of how useful you are to other Reddit users.

If you're using a computer to make your Reddit post, you'll need to choose a subreddit first. Then, click on the Create Post button. It's easy to do. The button is located on the sidebar or right side of your screen. If you're using a desktop web, you can also do this step from a browser. It's the same procedure as for making a post on a desktop.

Uploading a video

If you want to post a video on Reddit, you need to know the steps involved. You can do this with the Reddit mobile app or the desktop website. Once you have downloaded the mobile app, open the app and click the pencil icon. You can then click the "Video" button and choose a video from your device's library. After choosing a video, you can submit it by following the instructions on the screen.

You can upload a video using cellular data, wifi, or the desktop version of the website. Before you can upload a video on Reddit, you need to check the file's format, maximum file size, and length. If you've found any problems while uploading, you can correct the issues and repost the video on Reddit. Before you start posting a video, make sure you follow the rules of each subreddit. Some subreddits have specific rules regarding what kind of posts they accept, while others may have account requirements and restrictions for posting videos.

Once you have the video, you can click on the "SHARE" button below the video. From here, you can select the Reddit community that you'd like to post it in. You can also add tags and click on the POST button to publish the video to the site. For those of you who want to post videos in native Reddit, you can also use a third-party app. Just remember to log in with a Reddit account.

In the past, most of the videos uploaded on Reddit were not produced by the most popular users. They were created by ordinary community members. Unlike on YouTube, these videos do not need a massive subscriber base to be popular. Instead, they're made by people with a common interest, and become a new way of communicating. However, you should also remember that the rules on Reddit can be confusing.

Once you've uploaded a video to Reddit, you can edit it before you post it. You can edit the community, title, and file format in the editing window. If you have a video that doesn't fit in the editing window, you can choose it from the LIBRARY and record it on your computer. After modifying all the fields, you can start posting the video. If it's not working properly, you can fix the problem and try again later.

De eredivisie 2022 spelers om naar te kijken

Het 66e seizoen van de Nederlandse Eredivisie begon op 14 augustus 2021 en eindigde op 15 mei 2022. De Eredivisie is de belangrijkste voetbalwedstrijd in Nederland. Hier zijn enkele spelers om te letten op het komende seizoen. Remy Vita, Burak Yilmaz, Sam Steijn en Mika Biereth zijn slechts enkele spelers om op te letten. Bespreek ook de andere belangrijke spelers die je je niet kunt veroorloven te missen.

Naar verluidt heeft Remy Vita FC Bayern verlaten voor Fortuna Sittard in Nederland. Vita sloot zich aan bij FC Bayern in 2020 van de Franse derde-klasse Estac Troyes. Hij slaagde er niet in om zich te vestigen in FC Bayern en werd vorig seizoen uitgeleend aan de Engelse derde kant Barnsley. Hij werd ondertekend voor € 1,5 miljoen in de zomer van 2020, maar slaagde er niet in om veel indruk te maken.

Deze beslissing om uit elkaar te gaan met Vita is op veel manieren zinvol. Allereerst heeft hij het potentieel om als speler te groeien. Vita is tenslotte slechts 23 jaar oud en heeft nog steeds veel ruimte voor verbetering. Naast zijn uitstekende technische vaardigheden heeft hij bewezen in verschillende jeugdteams, waaronder FC Barnsley. Als hij zijn waarde in Cambuur kan bewijzen, zou hij een echt verschil kunnen maken in de topdivisie.

LOSC -spits Burak Yilmaz is in verband gebracht met een verhuizing naar Fortuna Sittard in Nederland. De Nederlandse eerste divisiezijde wil de 36-jarige Turkse spits ondertekenen. Het Turkse internationals -contract met Lille verloopt op 30 juni. De verhuizing naar Fortuna Sittard heeft een lage kansen op succes, omdat de Turkse international vorig seizoen slechts 40 competitiewedstrijden speelde.

Burak Yilmaz, geboren op 15 juli 1985, is een Turks voetbalpictogram en heeft voor vier van de grootste clubs in het land gespeeld. Hij heeft het Turkse nationale team aanvoerder en heeft naam gemaakt in Europa. Zijn verhuizing naar Fortuna Sittard kwam als een complete verrassing voor de voetbalwereld, omdat de club op het punt stond te worden verbannen uit de Nederlandse Eredivisie.

Sam Steijn

Sam Steijn, 18 jaar oud en Middenvelder voor Ado Den Haag, heeft zijn tweede contract ondertekend. De jonge middenvelder is momenteel in bruikleen van VVV (Vanderlei) en speelt sinds het einde van het seizoen 2017/2018 in de Eredivisie. Hij is nu gecontracteerd tot de zomer van 2022 met Ado Den Haag. In het verleden is Steijn verbonden met AZ, 1. FC Koln en PSV.

Nederlands Youth International en Spanje geboren, Simons heeft een grote reputatie en is een goede optie voor Eredivisie 2022. Zijn dribbelvermogen, visie en rechtervoet maken hem een veelzijdige middenvelder. De club heeft ook Mohamed Taabouni getekend, maar hij heeft slechts één verschijning gemaakt in de Eredivisie. Hij zat vorig seizoen bijna alle AZ Alkmaarse -wedstrijden op de bank.

Een jongere ondertekend door Arsenal in bruikleen is lid geworden van RKC Waalwijk in de Eredivisie. De jongere moet nog spelen voor het eerste team van Arsenal, maar is dit seizoen in indrukwekkende vorm voor de onder-23-kant. Vorig seizoen leverde hij 11 doelpunten op in 21 Premier League 2 -wedstrijden en aanvoerder de kant in de laatste drie wedstrijden. Dit jaar hoopt hij op die vorm te bouwen met een verhuizing naar RKC Waalwijk.

De Wingers gaan naar de Nederlandse topvlucht is een briljante zet voor Arsenal. De club gelooft dat het toestaan van een speler zich in een nieuw land ontwikkelt, zijn waarde zal stimuleren en hem een betere speler zal maken. In het U23 -seizoen van 2021/22 zag veel jonge Arsenal -spelers spelen in de Eredivisie. Aaron Biereth was bijvoorbeeld een jeugdspeler van het seizoen en scoorde 14 doelpunten in een seizoen. De Nederlandse Eredivisie is de perfecte plek voor een jonge speler om te ontwikkelen.

Gewoon vriend

FC Utrecht heeft de Belgische spits ondertekend op een vrije overdracht. De aanvaller was eerder verbonden met verschillende Eredivisie -clubs, waaronder Ajax en Eintracht Frankfurt. Maar hij koos voor FC Utrecht en wil graag zijn waarde bewijzen in Nederland. Hij is momenteel de vijftiende ondertekening van het huidige overdrachtsvenster. FC Utrecht heeft ook ondertekend in Loan Daishawn Redan en heeft Bas Dost beveiligd.

Nadat hij zijn carrière bij FC Emmen in de Eerste Divisie had begonnen, speelde Bas Dost in de Eredivisie voor Hercules Almelo en SC Heerenveen. Hij eindigde als de EREDIVISIES topscorer in 2012, voordat hij tekende voor VFL Wolfsburg en hen hielp de DFB-Pokal te winnen. Vervolgens tekende hij met Sporting CP, waar hij de Bola de Prata won en 93 doelpunten behaalde in 125 wedstrijden.

Volendam

Na een afwezigheid van vijf jaar is de Nederlandse kant eindelijk teruggekeerd naar de topvlucht en bereidt zich nu voor op het Eredivisie-seizoen. Ze staan nu slechts zes punten achter Emmen, maar ze kunnen niet worden betrapt in de top twee van de Keuken Kampieen Divisie. Hier zijn enkele statistieken om te overwegen bij het voorspellen van de prestaties van de volendams in Eredivisie 2022.

De recente geschiedenis van de Nederlandse clubs is indrukwekkend en hun scouting- en jeugdsysteem heeft verschillende getalenteerde spelers geproduceerd. Sinds hun oprichting in 1956 heeft de club een gevarieerde internationale aanwezigheid, met spelers met meerdere niet-FIFA-nationaliteiten. Naast de Eredivisie heeft Volendam de Nederlandse beker in totaal vier keer gewonnen. De club heeft echter geen trofee gewonnen sinds ze de topdivisie bereikten.

Degradatie play-offs

De Eredivisie is een Nederlandse topvoetbalwedstrijd, die sinds 1955 loopt. In 2022 zal de competitie naar verwachting 16 teams zien concurreren in de play-offs van promotie en degradatie. In deze competitie spelen de onderste zes teams in thuis-en-away play-offs tegen acht teams van de Eerste Divisie voor een van de vier topspots.

Heb je gehoord van Facebook, Twitter of Reddit?

Heb je gehoord van Facebook, Twitter of Reddit? Zo niet, dan mis je echt geweldige inhoud. Dien uw inhoud in bij Reddit, een website voor sociale nieuwsaggregatie waarmee gebruikers in staat kunnen zijn te beoordelen en commentaar te geven op inhoud. Dien uw links, afbeeldingen of video's in en anderen kunnen ze stemmen. Er zijn miljoenen gebruikers op Reddit en u zult iets relevant vinden voor uw interesses, ongeacht wie u bent.

Er zijn verschillende subreddits op Reddit, en sommige zijn populair voorbij de site zelf. /R/IAMA is bijvoorbeeld een van de meest populaire subreddits op Reddit. Subreddits draaien om algemene curiositeiten en nichebelangen, terwijl anderen gericht zijn op bepaalde inhoudstypen. Elke subreddit heeft zijn eigen set regels die op zichzelf worden gehandhaafd. /R /IAMA vereist bijvoorbeeld dat deelnemers hun identiteit bewijzen voordat ze een AMA hosten, ook wel bekend als een AMA. Bovendien is er een reeks regels die bekend staan als Reddiquette, een informeel document dat de waarden van veel Redditors weerspiegelt.

Het doel van subreddits is om bezoekers naar bepaalde delen van de site te leiden die tegemoet komen aan specifieke belangen. Of u nu geïnteresseerd bent in politiek, sport of vakanties, daar is een subreddit voor. En hoewel sommige subreddits puur voor het doel van discussie zijn, zijn anderen gericht op specifieke doelen, zoals mensen vragen om hun foto's te photoshop. Je kunt allerlei informatie over Reddit vinden dankzij subreddits, inclusief populaire onderwerpen en categorieën.

Over het algemeen hebben SEC SO en SEC SE een grotere variantie in kwestie antwoorden. In het eerste worden vragen snel beantwoord, terwijl die op SEC SO of SEC SE onbeantwoord blijven. Dit laatste heeft echter een aanzienlijk hoger aantal antwoorden en wordt als meer gespecialiseerd beschouwd. De meerderheid van SEC SE -antwoordweergaven hebben meer dan 50 vragen beantwoord. In vergelijking met SEC SE zijn SEC SO-vragen meestal technischer en programmeren gerelateerd, terwijl die op SEC Reddit subjectiever zijn.

Een andere manier om naar Reddit te kijken, is via het perspectief van een grafiek. Er is bijvoorbeeld een grote centrale kliek van subreddits, R/Fishtank. Zoals de naam al aangeeft, is deze centrale kliek zwaar onderling verbonden en lijkt het op de hub van alle subreddits op de site. Er zijn ook afgelegen groepen, die kleinere verbonden delen van de grafiek zijn. Voor Reddit zijn randen threads die naar andere threads verwijzen.

Met mate

Reddit -moderators hebben geen speciale bevoegdheden buiten hun gemeenschappen. Het zijn geen Reddit -medewerkers. In plaats daarvan zijn ze vrij om hun gemeenschappen te runnen, maar ze zien dat nodig. Mods zullen vaak een behoorlijke hoeveelheid handholding aangaan. De moderatorregels voor Reddit zijn bedoeld om de richtlijnen van de gemeenschap te begeleiden en af te dwingen. U kunt hier meer lezen over Reddits Moderling Richtlijnen.

In veel gevallen nemen Reddit -beheerders beslissingen op basis van media -aandacht. Sommige controversiële subreddits, zoals R/the_donald, werden gesloten na het ontvangen van wijdverbreide media -aandacht. Anderen zijn niet gesloten vanwege media -aandacht, zoals R/Coontown, die niet verboden was tijdens Reddits First Hateful Purge. Anderen hebben beweerd dat het bedrijfsteam van Reddit de moderators niet heeft geholpen.

Hoewel het belangrijk is om een evenwicht tussen de twee benaderingen te behouden, kan de mediapruk de manier waarop mensen op Reddit worden gemodereerd beïnvloeden. Er zijn twee primaire manieren om ervoor te zorgen dat uw berichten geen gematigde klap krijgen en worden verwijderd. Controleer in het geval van mediapruk de informatiebronnen voordat u uw opmerkingen plaatst. Als je je afvraagt of een gemeenschap een legitiem onderdeel van de gemeenschap is, bekijk dan de FAQ -pagina Communitys.

Als u een Reddit -vrijwilliger bent, kunt u ook helpen door gemeenschappen te modereren. Het kan tijdens je vrije tijd worden gedaan en kan een verschil maken in de gezondheid en het geluk van de gemeenschap. Je kunt je ook als moderator aanmelden als je ervaring hebt in het veld en bereid bent om het eens te proberen. U kunt ook lid worden van de community als u geen tijd hebt om een groot bedrag bij te dragen.

Hoewel Reddits Community Matation democratisch en gebruikersgestuurd is, is het nog steeds cruciaal om te onthouden dat de moderator een Reddit-gebruiker moet zijn. Op deze manier hebben ze de mogelijkheid om herrieschoppers uit te schakelen en nieuwkomers te begeleiden. Deze vrijwillige moderators zijn geen Reddit -medewerkers en zijn zeer gepassioneerde Reddit -gebruikers. Het enige dat ze worden betaald, is hun tijd. Dus doe mee.

Gebruikersdemografie

Er zijn verschillende interessante gebruikersdemografie voor Reddit. In tegenstelling tot de meeste andere forums is Reddits -publiek overwegend mannelijk en jong. Volgens een Pew Research Poll is bijna de helft van alle gebruikers jonger dan dertig. De volgende grootste leeftijdsgroep is de 20-29 leeftijdsbeugel, waarbij de rest van de bevolking ergens tussenin valt. Hispanics en mensen van andere races maken elf procent van Reddit -gebruikers uit en is goed voor iets minder dan vier procent.

Gebruikers op Reddit zijn over het algemeen jong en opgeleid. Meer dan de helft van hen heeft een universiteits- of universitair diploma. De jongste gebruikers hebben alleen een middelbare schoolopleiding. Over het algemeen is de demografie voor Reddit over de hele wereld vergelijkbaar. Bijna de helft van de gebruikers is mannelijk, terwijl slechts 8% vrouwelijk is. Dit suggereert dat Reddit meestal wordt bevolkt door mannen. Er zijn echter verschillende demografische verschillen over de hele wereld.

Spaanse gebruikers zijn de grootste groep Reddit -gebruikers. Witte volwassenen vormen de volgende grootste groep, waarbij Afro-Amerikaanse gebruikers slechts 4% van het totaal uitmaken. Ongeveer vijftien procent van de Reddit-gebruikers is afgestudeerd, en de gemiddelde leeftijd is vijfentwintig tot dertig jaar oud. Afgestudeerden op de middelbare school vormen de kleinste groep. Negenentwintig procent van de Reddit-gebruikers zijn Gen Z. Deze leeftijdsgroep is het snelst groeiende segment van de site.

Volgens een Pew Research Poll is Reddits User Base links scheef. Hoewel vierenveertig procent van de Reddit-gebruikers als liberaal wordt beschouwd, labelt slechts negen procent zichzelf als conservatief. Bovendien toonde een recent onderzoek aan dat de gemiddelde leeftijd van Reddit-gebruikers nu ongeveer drieëndertig is. Ondanks het feit dat de demografie van Reddit-gebruikers divers is, houden velen van hen nog steeds van de discussie-gebaseerde aard van de site.

Hoewel Reddit een enorm christelijk gebruikersbestand heeft, bestaat het publiek nog steeds uit een grote groep atheïsten. Deze subreddit genereert veel activiteit voor Reddit, die een aanzienlijk christelijk gebruikersbestand heeft. Voor marketing is Reddit een waardevolle kans. Voordat u een opmerking plaatst, moet u eerst de cultuur van Reddit begrijpen.

Regels van betrokkenheid

Hoe u uw Reddit -startpagina kunt aanpassen

Reddit -startpagina is de voorpagina van internet. Het wordt elk uur bijgewerkt door mensen van over de hele wereld, dus het verandert voortdurend. Om uw startpagina aan te passen, kunt u kiezen welke categorieën u moet zien en welke berichten het beste uitvoeren. Er zijn ook manieren om de inhoud op uw startpagina te doorzoeken. Blijf lezen voor meer informatie! Lees ook over de zijbalk. Het zal u helpen uw Reddit -ervaring aan te passen. Als u nieuw bent bij Reddit, lees dan deze gids voor meer informatie over hoe u uw startpagina kunt aanpassen.

Startpagina

Reddit is een van de grootste sociale netwerkwebsites op internet en is vaak verwarrend voor nieuwe gebruikers. De site is een hub voor forums die alles onder de zon bespreken. Gebruikers plaatsen opmerkingen en upvotes om te bepalen waar een bericht op de voorpagina verschijnt. Afhankelijk van hoeveel upvotes een post ontvangt, kan het de gelederen beklimmen en de meest populaire pagina worden. Subreddits zijn vergelijkbaar met categorieën, maar richten zich op specifieke onderwerpen of niches.

U kunt door individuele subreddits bladeren of zich abonneren op een feed en berichten van verschillende onderwerpen lezen. Reddit -berichten worden beoordeeld door hun lezers en de meest populaire stijgen naar de top. De startpagina van Reddit geeft de meest populaire inhoud weer. Bovendien heeft elk bericht een commentaargedeelte waarmee u uw gedachten en meningen over een onderwerp kunt delen. Reddit is de zevende meest populaire website in de Verenigde Staten. Het hoge aantal actieve gebruikers en de gedecentraliseerde benadering van inhoudsmateling maakt het een waardevolle informatiebron voor iedereen die geïnteresseerd is in een specifiek onderwerp.

De startpagina van Reddit verandert voortdurend en bevat inhoud uit een breed scala aan bronnen. Reddit wordt vaak de voorpagina van internet genoemd, en het is geen wonder dat het populair is bij mensen uit alle lagen van het leven. De site is momenteel onderverdeeld in meer dan een miljoen subreddits, die elk op een bepaald onderwerp worden gericht. Subreddits zijn te vinden in categorieën zoals R/NBA, R/Technology, R/Films of zelfs R/ShowerShoughts.

Wanneer u Reddit gebruikt, vindt u verschillende subreddits. Iedereen wijst mensen naar een deel van de site dat betrekking heeft op hun belangen, zoals vakanties, familiefoto's of politiek commentaar. Sommige subreddits hebben specifieke doelen voor hun leden, zoals anderen vragen om hun foto's te photoshop. Maar wat uw interesse ook is, Reddit heeft er een subreddit voor.

Er zijn ook verschillende regels gekoppeld aan elke subreddit. Beheerders hebben de bevoegdheid om ongepaste inhoud of discussies te verwijderen. Meestal zijn gebruikers met 1.000 of minder abonnees gemakkelijker te matigen. Als gevolg hiervan hebben ze de neiging om inhoud van hogere kwaliteit te hebben. Reddit heeft geen enkele categorie, dus subreddits met dit nummer zijn meer gespecialiseerd. Het gebruik van de subreddits kan startups helpen sneller te groeien en ontwikkelaars/ontwerpers verbeteren hun producten. Grotere merken hebben ook speciale subreddits en deze gemeenschappen zijn gevuld met allerlei interessante inhoud.

Hoewel Reddit gebruikers aanmoedigt om gemeenschappen en subreddits rond bepaalde onderwerpen te creëren, zijn er sommigen die controversieel zijn geworden. R/Incel was een gemeenschap voor Incels, die vrouwen de schuld geven van hun mislukkingen in seksualiteit. Deze gemeenschap werd gedeeltelijk verbannen vanwege de banden met massa -shooters. R/STEPINGWOMEN, R/GUNSFORSALE en R/The_Donald zijn ook vaak onder vuur, en sommigen zijn beschuldigd van witte suprematie.

Subreddits zoeken

U kunt geavanceerde zoekoperators gebruiken om uw zoekopdracht te beperken. Deze operators zijn Boolean, wat betekent dat beide partijen waar moeten zijn voor een zoekopdracht om te werken. Ze werken ook tussen haakjes om modificatoren te groeperen en de laatste te ontkennen. Dit werkt echter niet voor het nieuwe ontwerp. Probeer een andere combinatie van trefwoorden of een combinatie van twee te krijgen om een lijst met berichten te verkrijgen die niet overeenkomen met uw zoekcriteria.

Nadat u erachter bent gekomen hoe u in de hoofdzoekbalk kunt zoeken, kunt u doorgaan met zoeken in een subreddit. Gelukkig is dit vrij eenvoudig. Typ gewoon de gewenste zoekterm in het vak bovenaan de pagina en druk op Enter. Reddit geeft dan de resultaten weer op gesorteerd op type, community en gebruiker. Hier zijn enkele manieren om binnen een subreddit te zoeken.

Het gebruik van de zoekfunctie om specifieke inhoud te vinden is eenvoudiger dan ooit. Nu kunt u ook opmerkingen zien binnen de zoekresultaten. De zoekfunctie zal nu ook reacties indexeren en u kunt resultaten halen uit antwoorden op een bericht. Deze update is een andere poging van Reddit om het vinden van nieuwe inhoud gemakkelijker te maken. Eerder dit jaar introduceerde Reddit een ontdekkingstabblad voor de mobiele app. Door de zoekfunctie aan te passen, kunnen gebruikers nu binnen enkele seconden relevante berichten vinden.

Zijbalk

Als u wilt dat uw Reddit -startpagina er zo schoon mogelijk uitziet, overweeg dan om de zijbalk aan te passen. De zijbalk kan voor alles worden gebruikt, van het tonen van de regels van de gemeenschap tot het tonen van kattenfoto's. Naast het aanpassen van de zijbalk, kunt u ook vooraf geschreven thema's voor uw subreddits gebruiken. Deze thema's worden geleverd met instructies om uw zijbalk te stylen. U kunt bijvoorbeeld het minimaluminiumalisme -thema gebruiken.

Ga naar de gemeenschapsinstellingen om het uiterlijk van uw zijbalk te wijzigen. Daar kunt u de zijbalkeditor vinden. Als u het niet ziet, klikt u op de menu-knop met drie stoten in de rechterbovenhoek van uw subreddit-scherm. Selecteer vervolgens de optie Community Info. U kunt ook klikken op bewerken naast de subreddit. Dit toont u de instellingen voor het bewerken van de zijbalk.

Sommige sites hebben ervoor gekozen om de zijbalk te verbergen om te voorkomen dat ze hun startpagina rommelig maken. Dat is echter misschien geen goede optie voor hen. Het zou moeilijk zijn om de hoeveelheid inhoud te beheren en leesbaar te maken. Als u de rommelige look van uw zijbalk wilt vermijden, kunt u deze verbergen op mobiele apparaten. Op die manier kunnen mobiele gebruikers je inhoud nog steeds lezen en navigeren. Bovendien kunt u de sociale knoppen verwijderen die hen van de inhoud kunnen afleiden.

Meldingen

Reddit -meldingsinstellingen kunnen worden gewijzigd in de webversie. Als u dit kunt doen, meldt u zich eerst aan bij uw Reddit -account en selecteer u gebruikersinstellingen en vervolgens meldingen. Vervolgens kunt u verschillende meldingen uitschakelen of inschakelen. Nadat u een instelling hebt gekozen, klikt u op de schakelaar ernaast om de wijzigingen op te slaan. Als u ervoor kiest om meldingen uit te schakelen, zal Reddit de instellingen automatisch opslaan, maar u kunt ze nog steeds handmatig uitschakelen.

Een subreddit maken

De Reddit -ervaring voor Android

De geschiedenis van de Reddit begon met een versie van begin 2007, die in Grahams Lisp verscheet. Destijds konden gebruikers berichten upvote en downvote. Deze momentopname toont de cultuur van de site op zijn vroegste dagen, toen complottheorieën en sterke meningen de norm waren. Onder deze waren Huffmans -posten over de huidige Amerikaanse presidentsverkiezingen. Desalniettemin zou de cultuur van Reddit niet lang duren.

Wanneer u zich abonneert op een subreddit, breidt de startpagina uit om alle subreddits op te nemen waaraan u hebt geabonneerd. U kunt op elke Subreddit -naam klikken om te bladeren. Elke subreddit bevat berichten die zijn geregeld door UP -stemmen. Hoe meer stemmen een post heeft, hoe hoger het op de startpagina zal verschijnen. Als u zich bijvoorbeeld abonneert op de LifepRotips van Subreddit, ziet u eerst de meest recente berichten. Als u zich abonneert op deze subreddit, vindt u berichten gerangschikt door hoe vaak ze zijn opgevoerd.

Elke subreddit heeft een ander onderwerp, aangegeven door A /R in de URL. Een subreddit fungeert als een afzonderlijk forum voor een specifiek onderwerp en wordt beheerst door een moderator. De moderator van de subreddit bepaalt hoe deze te gebruiken en welk type inhoud deze op zijn pagina's toestaat. U kunt door subreddits per onderwerp bladeren en abonneren om meldingen van nieuwe berichten te ontvangen.

Hoewel het verleidelijk is om lid te worden van een community die er een beetje verwarrend uitziet, zullen toegewijde Reddit -gebruikers vaak lid worden van deze gemeenschappen voor het gebabbel. Ze zijn meer geïnteresseerd in de discussies dan in de inhoud. Een grappige link wordt secundair aan de geestige discussie tussen andere gebruikers. Veel gesprekken zijn zelfreferentieel voor onderwerpen van de geschiedenis van Reddit of obscure memes. Subreddits zijn nichecommunities. Sommigen van hen trekken elke maand miljoenen bezoekers aan, terwijl anderen worden bezocht door een selecte groep loyale volgers.

In de afgelopen jaren hebben we een merkbare toename van het aantal Reddit -moderators gezien. Deze personen geven hun tijd aan om van deze gemeenschappen een betere plek te maken om te zijn. Hoewel hun werk belangrijk is, wordt het bekritiseerd omdat de meeste Reddit -gebruikers het niet eens zijn met hun beleid. Desalniettemin spelen deze vrijwilligers een essentiële rol om de gemeenschappen veilig te houden. Dit is geen nieuw probleem. Maar er zijn een paar dingen die gebruikers moeten weten over moderators.

Een moderator op Reddit heeft bijna onbeperkte krachten. Sommige van hun bevoegdheden zijn onder meer het exclusief maken van bepaalde subreddits alleen voor uitnodiging. Anderen helpen de invloed van geautomatiseerde boekingsalgoritmen te beperken. Ze kunnen ook berichten matigen door inhoud te reguleren en berichten te verwijderen die schadelijk zijn voor de gemeenschap. Het is echter erg moeilijk om een moderator uit een subreddit te verwijderen, omdat de regels en het beleid van de site het onmogelijk maken om dit te doen.

De hoeveelheid moderatorarbeid is grotendeels onzichtbaar voor gebruikers, en het is belangrijk op te merken dat het aantal berichten van moderators niet correleert met de grootte van de subreddit. Een groter aantal berichten betekent een grotere werklast voor moderators. Moderators verhogen echter niet noodzakelijkerwijs hun werklast per post. Hoe groter de subreddit, hoe meer werkmoderators moeten doen.

Onder de apps die beschikbaar zijn op de Reddit -site, heeft Relay de Reddit -ervaring voor Android genageld. Met een gebaar gebaseerd navigatiesysteem kunt u links vegen op een bericht om toegang te krijgen tot het commentaargedeelte of naar rechts te vegen voor het delen en antwoorden. Het bevat ook een rijke teksteditor voor het schrijven van reacties zonder te hoeven overschakelen naar uw bureaublad. Er zijn ook andere functies, waaronder het blokkeren van gebruikers en het aanpassen van uw uiterlijk en gevoel.

Reddit, een populaire nieuwssite, is een geweldige plek geweest om onderwerpen te posten en met gebruikers te communiceren. Het is vergelijkbaar met Facebook, maar veel meer open. De sites -gebruikers bieden ook nuttige informatie. Daarom hebben veel ontwikkelaars van mobiele applicaties tijd besteed aan het onderzoeken en bouwen van tools voor Reddit. Hier zijn enkele van de meest populaire toepassingen. En als je een gewone Reddit -gebruiker bent, hier is een die je zal helpen de nieuwste trends in de community bij te houden.

Apollo: Een van de beste functies van deze app is de Markdown -editor. Het maakt het gemakkelijk om tekst op te maken zonder ze op welke manier dan ook op te formatteren. Het ondersteunt inline afbeelding en albumuploads. Het heeft ook een jumpbalk, bliksemsnelle autocomplete en voorkeur, zodat je gemakkelijk tussen subreddits kunt springen. Deze app is ook gratis en heeft een fatsoenlijk themasysteem. Het heeft echter zijn tekortkomingen.

Redactiebeleid

Het nieuwe redactionele beleid voor Reddit is een controversieel onderwerp geweest bij sommige gebruikers. Hoewel dit beleid bij sommige gebruikers niet populair is, hebben ze een doel. Over het algemeen zijn de veranderingen zinvol voor de site als geheel. De veranderingen zullen kwetsbare gebruikers beschermen en tegelijkertijd een betere omgeving creëren. Ze benadrukken echter ook enkele van de uitdagingen die voor vrije meningsuiting worden geconfronteerd. Hier zijn enkele richtlijnen om te volgen bij het bijdragen aan Reddit.

Display -advertenties

U kunt display -advertenties op Reddit gebruiken om specifieke demografie en gemeenschappen te bereiken. U moet echter veel plannen voordat u Reddit gebruikt om te adverteren. U kunt ook subreddits gebruiken en bepaalde demografie richten om uw resultaten te maximaliseren. Het is een goed idee om de verschillende subreddits te bekijken voordat je beslist over je doelgroep. Naast het weergeven van advertenties over specifieke onderwerpen, moet u ook aandacht besteden aan de toon van de discussie.

De advertentie -eenheid die u kiest, moet boeiend en relevant zijn voor uw publiek. Een boeiende titel en carrosserie zijn essentieel om uw bericht te laten opvallen. U kunt ook een link of video toevoegen. Zorg ervoor dat uw oproep tot actie de gewenste actie overbrengt. U kunt ook opmerkingen in uw bericht toestaan, hoewel dit riskant kan zijn. Gebruikers kunnen negatieve feedback plaatsen over uw merk of advertentie, wat schadelijk kan zijn. Vergeet niet dat Reddit -gebruikers erg sceptisch zijn over adverteerders.

Nadat u uw account hebt ingesteld bij Reddit -advertenties, is de volgende stap het indienen van uw campagne. Nadat u uw AS hebt ingediend, kan het tot 48 uur duren voor goedkeuring. U kunt er ook voor kiezen om het continu te laten draaien vanaf het moment dat u het indient of een specifieke start- en einddatum instelt. Zorg ervoor dat u de dag en tijd kiest die u wilt dat uw advertentie op Reddit verschijnt, zodat u zich op de juiste doelgroep kunt richten.

Sitestructuur

Related Articles